Producten

Phytocure

Phytocure staat garant voor natuurlijke kwalitatieve voedingssupplementen. De Phytocure formules doen je goed voelen, verhelpen esthetische en fysieke ongemakken en helpen jou je gewicht adequaat te beheersen. De natuurlijke producten voeden je organisme door te voorzien in micronutriënten en actieve bestanddelen, waaraan je vaak een tekort hebt. Onze doelstelling is dat jij je goed voelt in je vel!

Phytocure biedt een compleet en uniek productengamma aan, gebaseerd op de werkelijke noden van iedereen die er goed wil uitzien en zich goed wil voelen. De producten van Phytocure zijn gemakkelijk en lekker. Door enkel gebruik te maken van natuurzuivere ingrediënten, is de lichaamsherkenning heel groot. Hierdoor wordt de opname en de werking van het product optimaal bevorderd. En dat voel je!

Productengamma:

CLEANSING
> Detox
> Flow

FOREVER YOUNG
> BioSil
> Magic Krill
> Vitamine D3

SLIMMING
> Shake it
> Slimming A
> Slimming B

 

Bezoek de website: www.phytocure.be

WELL BEING
> Vitality
> Harmony

BEAUTY
> Pretty Woman
> Revive (new)

RELAX
> Feel Good


Lignavita

Dit dieet heeft een andere invalshoek dan vele reguliere diëten. Naast het beperken van vetinname wordt er voornamelijk op gelet dat koolhydraten (bijna volledig) worden vermeden. Eiwitten (proteïnen) zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden. Wanneer je tijdelijk geen/weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron. Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet. Van nature heeft het menselijk lichaam een voorraadje vitamines en mineralen. Maar bij het volgen van een eiwitdieet, eet je tijdelijk wat eenzijdiger. Om te voorkomen dat je lichaam deficiëntie krijgt, wordt aanbevolen om vitamines en mineralen te supplementeren bij het proteïnedieet.

Het Ligna Vita dieet is zo succesvol, omdat je snel gewicht verliest en je geen honger hoeft te lijden. Je zult je bovendien fitter en energieker voelen.

 

Bezoek de website: www.lignavita.be


Keypharm.be

 

Ik verdeel ook alle producten die u terugvindt op www.keypharm.com!

 
    
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie